Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten

Ik kan voor jou aan de slag als interim manager, interim bestuurssecretaris of executive coach, zie de volledige beschrijvingen hieronder. Neem vooral contact met me op als je je afvraagt of ik kan bieden wat jij zoekt.

  • interim management

    Interim management is een dynamisch vakgebied dat cruciaal kan zijn voor organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke professionele ondersteuning op managementniveau. Als interim leidinggevende treed ik op als een flexibele en ervaren professional die in staat is om snel in te springen en de leiding te nemen in uitdagende situaties.
  • interim bestuurssecretaris

    Als bestuurssecretaris begrijp ik dat jouw functie als bestuurder van cruciaal belang is. Maar wat gebeurt er als deze functie tijdelijk wegvalt? Geen zorgen, ik sta klaar om jou op interim-basis te ondersteunen. Hierdoor kunnen de reguliere processen van jouw bestuur en Raad van Toezicht zonder onderbreking doorgaan. Mijn doel is om jou te ontzorgen en een gevoel van rust te creëren, zelfs in uitdagende tijden.
  • executive coaching

    Waarom kiezen voor Executive Coaching? Als bestuurder bevind je je in een veeleisende positie. Je stelt hoge eisen aan jezelf, en je omgeving verwacht hetzelfde van jou. Maar hoe vaak neem je de tijd om aan jezelf te denken? Net zoals topsporters een coach hebben, kan ook jij als zakelijke professional je prestaties en werkplezier vergroten met de ondersteuning van een Executive Coach.